- Geurende bijenwas producten:

 

Te koop via onze webwinkel: www.honing-en-zo.com

 

* Kindervoetjes:

 

Dit is zo leuk. Dit zijn met bijenwas gemaakte kindervoetjes. Ze hebben een geur olie in zich en kunnen in een aromalampje. De was zal door de warmte smelten en de geur olie komt in de lucht vrij. Je hebt voetjes met een roze gemarmerde kaart en voetjes met een blauwe gemarmerde kaart; de roze geurt naar de roze Lotus; de blauwe naar de blauwe Lotus.Ze zijn verpakt in een blauw of roze organza zakje en een gebruiksaanwijzing is bijgesloten. Diameter van de verpakking is ongeveer 10,5cm. 

De voorstellingen van deze miniatuurtjes zijn handgegoten met pure bijenwas van Nederlandse imkers. Aan de bijenwas is een heerlijke natuurlijke geurolie toegevoegd die samen met de bijenwas een zachte geur geeft. De miniatuurtjes kunnen ook als decoratie gebruikt worden, bij het slapen naast het kussen worden gelegd, of als geurverfrisser in een lade. 

 
Prijs: € 4,95 per stuk
 

 

 

* Zelfmaaksetje voor theelichtjes:

 

Een zelfmaak setje voor het maken van 7 theelichtjes van 100% bijenwas met een 1ml flesje heerlijke geurolie om de kaarsen te laten geuren tijdens het branden. Prijs per set € 8,95.

 

Gebruiksaanwijzing:

  • De 3 theelichtjes met bijenwaspareltjes zijn klaar voor gebruik. Voor een extra geurend bijenwas theelichtje, kun je er een druppeltje geurolie aan toevoegen uit één van de glazen buisjes.

  • De glazen theelichthoudertjes zijn geschikt voor hergebruik; nadat deze theelichtjes zijn opgebrand kun je het metalen pitvoetje van de bodem afhalen en er een nieuw pitvoetje inzetten. Wel goed in het midden vastzetten, liefst met een tipje lijm zodat het straks bij het gieten van de was in het midden blijft staan.

  • Het blokje ‘100% handmade' bijenwas is gemaakt om nog 4x een glazen theelichtje te vullen. Je kunt het blokje dus in tweeën delen, of het ineens smelten en de helft ervan gebruiken. Bijenwas smelten doe je au bain marie (een klein drijvend kommetje met de bijenwas in een pannetje met water, zodat de warmte van de kookplaat niet rechtstreeks de bijenwas verwarmt). Bijenwas smelt bij 64 graden. Tijdens het smelten kun je enkele druppeltjes geurolie toevoegen (naar eigen smaak). Als de bijenwas gietbaar is, dan voorzichtig gieten in de theelichtjes en vervolgens een uur laten afkoelen. Daarna kun je genieten van je zelfgemaakte pure bijenwas theelichtjes 

Waarschuwing: Wees voorzichtig met vuur. Laat een brandend theelichtje nooit onbeheerd achter. Houd het altijd buiten bereik van brandbare stoffen en zet het altijd op een vuurvaste en stabiele ondergrond.

* Babytjes uit bijenwas:

Van zuivere bijenwas gemaakte baby's in een rieten mandje; in een roze en blauwe uitvoering. Geurend. Diameter ongeveer 11cm. Prijs: € 9,95 per stuk.

 

* Bijenwas vormpje:

 

100% bijenwas met een etherische lavendelolie.

Kan in een waxinelichtje, door de warmte smelt de was en komt de lavendel geur vrij. 

In de vormen: zonnebloem (in het midden van de foto), Margriet, lieveheersbeestje, bijtje en vlinder.

Gewicht van de zonnebloem 15gram. Prijs: € 0,70 per stuk

 

 

Contact

Imkerij van-de-baanhoek Baanhoek 435
3361GH
Sliedrecht

imkerij.435@van-de-baanhoek.nl of uege21li@kpnmail